fredag 8. mai 2009

A little of this and a little of that...

Det er lenge siden jeg har oppdatert bloggen min nå. Jeg har vært så opptatt av så mange andre ting i det siste at jeg har nesten "glemt" eller fortrengt hele bloggen min... Det er og altfor lenge siden elevene mine har oppdatert bloggene sine. Forstår simpelthen ikke hvor tiden blir av.

For øyeblikket holder vi på å lage klasseavis, elevene er journalister og er stadig ute på "oppdrag" i nærmiljøet for å finne saker de kan skrive om. Nå gjenstår det bare å se om alle journalistene i 8A og 8D rekker å bli ferdige med oppdragene sine til "deadline" 20.mai :-)

Neste uke skal jeg til Trondheim og delta på nkul, nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring. Håper å få litt inspirasjon der som jeg kan ta med meg hjem igjen. Jeg trenger litt "påfyll" av og til for å holde motivasjonen oppe. Stort sett så elsker jeg jobben min, undervise og være daglig i kontakt med ungdommer er kjempespennende og utfordrende. Men det er ikke til å stikke under en stol at det er en travel og hektisk hverdag vi har i yrket vårt.

Men nå er det helg, og dette er faktisk en rettefri helg! Uka etter 17.mai braker det løs, da har jeg "bare" 96 tentamener å rette i løpet av 2 uker... Heldigvis noen uker til enda! :-)

God helg :-)

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. Spennende og lage klasseavis :) Skal se at det blir noen journalister ut av elevene dine :D
  Du får slappe av og nyte "freden" mens du kan, det blir fort nok travelt igjen!
  God tur til Trondheim :)

  SvarSlett
 3. Får slappe av mens du kan...

  SvarSlett