fredag 19. juni 2009

Sommer, sommer og skolefri...


Da var skoleåret 2008/09 en sagablott. Mine 8.klassinger har unnagjort sitt første år på ungdomsskolen, de er slettes ikke så "små og umodne" som de var da de entret klasserommet for første gang en vakker sensommerdag i august. I dag gikk de glade og forventningsfulle ut av klasserommet, med et blikk som sa "hva-vil-sommerferien-bringe-i år?" :-)

Et skoleår går rasende fort, ihvertfall føles det sånn når jeg sitter her og tenker tilbake på små og store opp- og nedturer som har vært i løpet av året. Det som var spesielt gledelig var at de aller fleste elevene i klassen min opplevde å gå opp en karakter i ett eller flere fag i forhold til første termin. Så gjenstår det bare å holde motivasjonen oppe neste skoleår også. 9.klasse er dessverre ofte forbundet med et "hvileår" - men forhåpentligvis så fortsetter de med samme iver og glød som de har vist dette året!

Kjenner at det skal bli deilig med ferie nå, innspurten før ferien er alltid veldig travel. Tentamener som skal rettes, sensoroppdrag og så videre krever sitt. I tillegg stadige sommeravslutninger med egne barn, som selvfølgelig er koselige - men oppleves til tider som stressende når de kommer i tillegg til alt annet i en hektisk hverdag...

Men nå kan jeg senke skuldrene, nyte sene kvelder og lange, deilige morgener. Selvfølgelig blir det mye fint og varmt vær, bading og soling... Det kan faktisk ikke bli bedre enn det! Sommerferien i år går til Mallorca, i tillegg noen småturer til hytta på Sørlandet.

God sommer alle sammen! :-)

1 kommentar:

  1. God sommer Ruth Nina. Nyt ferien og kos dere på Mallorca :)

    SvarSlett