mandag 2. mars 2009

Så er vi i gang igjen...

Da er vinterferien over for denne gang. Litt hektisk, men også litt godt å komme inn i vanlig rytme igjen. Feriedagene nøt vi stort sett hjemme, men vi hadde en deilig dagstur til Sirdal på ski i strålende solskinn. Skiføret var ikke det beste, men både store og små koste seg i snøen. Ellers har vi vært på bytur, matet endene i Breiavannet, gått over det "døde" torget som det er så mye skriverier om for tiden, og ikke minst vært på kino og sett Olsenbanden :-) "Olsenguttane" som min sønn kaller dem, sørget denne gangen for at Norge virkelig ble en oljenasjon ;-)

Det har ikke blitt så mye blogging i ferien, men nå må vi i gang igjen for fullt. Ikke minst må vi få elevene mer "på banen". Nå er Frøken Førde og klassen hennes også i gang med blogging. Så dette kan bli spennende.

Kan ikke la være og nevne at kunnskapsministeren vår har fått med seg at også ungdomsskolelærere blogger. Både min og Frøken Førde, eks. Frøken Løken ;-) sin blogg ble omtalt i hans blogg "Skulebloggar 7" i dag. Sånt gir jo mersmak til videre blogging!

2 kommentarer:

  1. *kremt* Som norsklærar burde du vera kjend med Språkrådet sin namnepolitikk. Den gjeng ut på at ein tek utgangspunkt i lokal kutyme når det er snakk om namn. Kven har vel høyrd om "Oppdalen", "Mandalen" eller "Arendalen"?

    Som Sirdøl, altså ein person i frå Sirdal, kan eg ikkje la slike graverande misforståingar halde fram å brei om seg. "Rogalandssyndromet" har eg vel meir enn ein gong kalla det. ;)

    SvarSlett
  2. Jeg lider nok av "Rogalandssyndromet" ja :-) Men nå er feilen rettet opp. Fra nå av skal jeg alltid huske å skrive Sirdal.

    SvarSlett